Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Očkování proti rakovině děložního čípku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak moc je nebezpečné při očkování (mám 1.injekci) spát s klukem (ikdyž má kondom)? Může to míš nějaké následky, nebo bych s ním neměla spát vůbec? Děkuji

Odpovědi na otázku

Kamarádka tohle očkování má a celou dobu měla sex - myslím, že i bez kondomu (se stálým partnerem).
Já bych se asi sexu vzdala, než bude celé očkování hotové. Nechci malovat čerta na zeď, ale kdyby se během toho období nakazil tvůj chlapec virem HPV a přenesl ho na tebe, tak je očkování pak mnohem méně účinné. Pokud sexovat, tak s kondomem.
dotaz mi ukazuje na to, že Ti možná neni 15 let, pokud tak je, nechej dětské ženské orgány vyvíjet se. po 15 roku se nech vyšetřit, pak uvažuj o spaní s někým. jinak je to očkování jako každé jiné.
Kolik je Ti let, že u gynekologa jsi ještě nebyla, přitom ses nechala očkovat ..tady poradí jedině doktor..
Z kondomem je to bezpečné,ale nesmí se přetrhnout
Taky jsem si myslela, že by se nic stát nemělo. Děkuji moc za odpovědi :))
Určitě se obrať na gynekologa, či gynekoložku, aby ti vše vysvětlil, ale pokud používáš kondom, tak by se nemělo nic stát.
a na gynekologii bys měla zajít..stejně se tomu nevyhneš a je to vyšetření, které je u žen dobré pravidelně podstoupit. neboj se, nebolí...a moje dcery jsem od 15 let naučila chodit pravidelně. Je dobré se o sebe starat i tímto směrem. A jednou za rok preventivka moc času nezabere
odívej se na internetu, třeba na http://www.ockovani-proti-rakovine-delozniho-cipku.cz/ockovani-prevence-proti-rakovine-delozniho-cipku.html obecně si ale myslím, že pokud budete mít kondom, neměl by to být problém. nevím jaký máš druh vakcíny a jaký je tedy odstup mezi dávkami, ale když počkáš, nic nezkazíš :-))
Jenomže u gynekologa jsem ještě nebyla, prášky ještě nemám :) Tak jsem myslela, jestli by jste mi někdo neporadil tady :)
tyhle věci by ti měl říct tvůj gynekolog. Obecně platí, že by ses neměla bát zeptat-je to tvoje zdraví, tak je pochopitelné, že chceš mít informace.Dobrý doktor ti je dá...